Hoe gaat Enduris om met het coronavirus? Meer informatie

Gastles Energietransitie

 

 

 

Een gastles over energie

We hebben energie nodig om iets te doen of om iets te laten werken. Als we de lichtschakelaar omzetten, dan verwachten we dat de lamp gaat branden. Als we onder de douche stappen, dan verwachten we een lekkere, warme douche. Energie is best moeilijk te begrijpen. Je ziet, je voelt en je ruikt het niet. Dus wat is energie precies en hoe gaan we er verstandig mee om? 

Tijdens een uur durende gastles legt een medewerker van Enduris op een leuke en leerzame manier uit wat energie is, waar we het voor nodig hebben en waar het vandaan komt.

 

Voor wie?

De gastles is bedoeld voor leerlingen van de basisschool van groep 5 tot en met 8. 

Elke gastles bevat tal van interactieve elementen, zodat de leerlingen op een leuke manier kennis maken met het onderwerp.

Kosteloos

Aan de gastles zijn geen kosten verbonden. Het is voor ons vanzelfsprekend om de nieuwe energiegeneratie op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met energie en hoe wij hier, met zijn allen, duurzaam mee om kunnen gaan. 

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over de gastles of direct een gastles aanvragen? Vul hieronder het formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.